Galeriid muutumas

Tähelepanelikud järgijad on kindlasti märganud, et viimasel ajal pole eriti tihti uuendatud. Ei, meie galeriid ei ole unarusse jäetud – hoopis need on uuenduste küüsi langenud.

Nimelt saavad meie kõik uue kuju ja osalt ka uue sisu – juba mõnda aega toimunud meie galeriide tehnoloogilise platvormi uuendamine ja nüüd võib öelda, et valikud on tehtud ja tehnoloogia paigas ning käib tõsine (osalt käsi-)töö galeriide ümber tõstmiseks.

Galeriid kolivad meil vanalt (tehnoloogiliselt ajale jalgu jäänud) platvormilt üle kaasaegsesse keskkonda, mis võimaldab galeriisid mugavamalt hallata, aga mis veel tähtsam – paljud senised meie galeriide kasutajad saavad nüüd tunduvalt kaasaegsema ning kasutatavama keskkonna.

Uueks galeriide platvormiks saab meil olema (siinse saidiga ning toitusaidiga sarnaselt) WordPress.

Iga galerii üle toomine toimub eraldi ajal ja vastav teade tuleb siia, nagu tavaliselt. Seega – olge valmis uudistama meie kaasaegseid galeriisid!